yogacoach.se är byggd med XpoLite från Xponent
Gongbad September 2017 på Marijazz

Gongbad September 2017 på Marijazz

Höstens Gongbad sker på Marijazz söndagen den 3 september kl. 19:00 – 21:00. Pris 200 kr.

Tag med egen yogamatta. Kudde och filt finns på plats.

Gongbad innebär att du först får ta del av  ett skönt yogapass därefter guidas du ner i en skön avslappning och vila. Du tar filten om dig och landar ner i din yogamatta. Du lyssnar till Gongens vibrationer som skapar balans i kropp och sinne. Låt Gongens vibrationer skölja över dig och igenom dig.

Gongens vibrationer jobbar som healing och läkning för hela dig. Ett skönt sätt att återhämta sig och stressa av.

Gongen får dig att släppa taget om dina tankar och ta dig bortom tankarna då du får en känsla av att vara ett med allt. Gongen är fantastisk mot ett stressat sinne hjälper till att släppa och frigöra djupt liggande spänningar i kropp och sinne.

 

Varmt välkommen i mjuka kläder!

 

Satnam,

Cathy

Maila din anmälan till; cathy@yogacoach.se