Vinterns söndagsyoga 2020

Varmt välkommen till en härlig termin om 10 tillfällen. Vi startar söndagen den 26 januari, kl. 19:00 – 20:30. Uppehåll sportlovsveckan. Söndag den 23 februari. Sista tillfället 5 april. 1800 kr. Du anmäler dig här: www.studiocanalis.se

https://studiocanalis.se/kalender/1900-sondag-kundalini-90/

Nu nalkas Jul och Nyår med ledighet, möten med nära och kära. Tid för ledighet, avkoppling, återhämtning och reflektion.
I januari, söndagen den 26 januari, kl. 19:00 – 20:30 börjar jag en ny termin på Studio Canalis i Ljunghusen. Så fantastiskt vacker lokal som bär namnet ”Utsikten”.2:a våningen med fantastisk just UTSIKT mot havet, piren och horisonten.Akustiken är magisk och vi har en mysig brasa som brinner och ger värme vid varje tillfälle.Du är så varmt välkommen till vårens temin då jag vill lägga fokus på att du skall känna efter, lyssna inåt och träna dig i att mjuka upp din kropp, stilla ditt sinne och lyssna till ditt inre, din intuition, din magkänsla och din själ som  har som syfte att guida dig rätt i livet, i vardagen och i alla beslut.Att dra lärdom av misstag och se utveckligen i att våga ta de utmaningar som kommer i din väg. Vi kommer som vanligt ha många sköna Sångmeditationer för att kalibrera oss och hitta inre harmoni och lugn.Jag ger dig Gongens vibrationer efter vilan för att ge dig healing och balanas fysiskt, mentalt och emotionellt.Varmt välkommen till vinterns kundaliniyoga på Studio Canalis. Som i övrigt också har ett riktigt stort utbud av olika yogaklasser.