REFERENSER

Christoffer Cedershiöld – VD i Stockholm.

Sammanfattar nedan för mig själv. Har även massor av anteckningar från våra samtal med fler punkter.

-Självkänsla ex. jag duger som jag är -Andning-Yoga-övningarna nackrullning & ryggflex -Schemalägga egen tid under veckan

-Hörlurar för att stänga ute ljud-Listor för att prioritera uppgifter-Tennis-Gymkort

-Hälsosammare mat (mindre mjölk, sallad till llunch mer fisk, mindre snabbmat, mindre bröd)

-Aktivitetsklocka motiverar till rörlighet-Skärm och tangentbord tll datorn för att jobba mer ergnomiskt-Ta pauser på jobbet -Delegera mer

Det är verkligen stor förändring och det tackar jag dig för!!

 

Stina Dahlander i Skåne.

Livet kändes inte så roligt och en känsla av ”var detta allt?” hade infunnit sig medan negativa tankar tog allt mer plats. Med yoga, meditation och samtal lotsade Cathy mig till ett liv med mer balans, mer kärlek, mer glädje och livslust, mer struktur och mer tacksamhet. En ny dörr har öppnats, visserligen ännu bara på glänt men den är öppen, och jag är så nyfiken och tacksam för att jag fick hjälp att öppna dörren och för att jag valde att ta emot hjälpen. Cathy är en fantastisk person – varm, strålande, inkännande, stark – hon är ljus!

Cristina Rubulis – IT-Branschen. Numera kultur-branschen.

Genom ett prova-på-pass i kundaliniyoga kom jag i kontakt med Cathy, som jag genast kände ett stort förtroende för. När jag fick veta att hon även arbetade som coach (och tog in yogan i coachningen) bestämde jag mig för att ta hjälp av henne för att, i första hand, försöka förändra den arbetslivssituation jag befann mig i och inte trivdes med. Som 50-plusare insåg jag att jag aldrig släppt den dröm jag hade haft som ung: att arbeta inom kulturvärlden och helst på en teater.  Olika händelser tidigt i livet hade dock gjort att jag hamnat i IT-branschen. Och blivit kvar i trettio år!

Under coachningen hjälpte Cathy mig att hitta tilliten till mig själv. Att tro på att jag hade en inre kraft som kunde göra min dröm sann, att inte förneka den och vifta bort den som omöjlig. Under ett par års tid träffade jag Cathy, ibland ofta, ibland med längre uppehåll mellan tillfällena. Och steg för steg tog jag mig, med hennes ledning, närmare min dröm. Och nu är jag där! Jag har lämnat mitt gamla yrkesliv bakom mig och tagit det första steget in i teaterns värld. Jag är stolt över mitt mod och evigt tacksam för att Cathy trodde på mig, stöttade mig och gav mig verktyg som hjälpte mig på vägen mot målet. Jag önskar henne stor framgång nere i Skåne och kan bara lyckönska hennes framtida klienter.

 

Anna Högborg HR-chef på SKANSKA
Tack kära inspirerande Cathy, vi var så nöjda efter yogapasset med dig på fina Harmonigården. Lugnet infann síg och kreativiteten brann, perfekt start på konferens!

Kent Edlund, Vice VD. Hitta.se
Efter antal tuffa år, både personligt och professionellt, kände jag att, en stor del av min livsglädje var borta. Jag behövde hjälp och träffade Cathy, vi kom överens om ett coachning program som bestod av kraftfull yoga, meditation samt samtal. Cathy lyckades med hjälp av dessa metoder få mig att blicka inåt och hitta orsaker till mitt beteende, orsaker som låg långt bak i tiden. Cathy har ledsagat mig genom denna process på ett mycket bra sätt genom att vara lyssnande, inkännande och ge tydlig återkoppling. Coachningen har gett mig ny livsglädje. Jag har också kommit till insikt om, hur jag på ett bra sätt kan vårda min kropp och min själ. Ett varmt tack till Cathy för denna hjälp. Kent Edlund, vice VD hitta.se

Poolias Ledningsgrupp. Våra upplevelser av Cathy yogacoach och föreläsning i ”Balans i livet”

– Hennes engagemang- Mycket god kunskap – Sköna övningar – Det var ett ordentligt pass. Inget lite prova på kändes det som. Jättekul att få prova på olika saker så länge som vi ändå höll på – Det totala betyget på en scala på 1-5 var en 4:a – Är det ngt som jag skulle behöva arbeta mer med så är det nog att lära mig att koppla av i knoppen! – Cathy var en varm och härlig person som man gärna skulle träffa igen. – Oväntat men mkt trevligt inslag på vår konferens.

– Så gott för både kropp och själ – Rofyllt.

Hälsar Poolias Ledningsgrupp från konferens på Låsta B&B

Coaching. 15 tillfällen.

Det var efter en negativ händelse i fråga om arbetsbelastning på min arbetsplats och i samband med sorgearbetet efter min mammas bortgång som jag på allvar började fundera över att gå i coaching. Jag har genom åren alltid anpassat mig och varit till lags så pass mycket att jag var nära att sluta se till mina egna behov. Genom coaching hos Cathy har jag fått hjälp att se hur jag har agerat, vad som har fått mig att agera så, samt verktyg att förändra mitt beteende. Kombinationen med coachande samtal tillsammans med yogans övningar har varit och är mycket tilltalande för mig.

Att vara tydlig, uttrycka sina behov och sätta gränser betyder inte att man inte är vänlig, snäll och hjälpsam!

Anette – Konsult.

Coaching om 10 tillfällen.

Cathy har varit både min yogalärare och coach.

Som yogalärare har hon fått mig att inse de positiva effekterna som kundaliniyogan har på både kropp och själ. Så mycket att jag nu försöker få in yogan som en del i vardagen. Som coach har hon hjälpt mig att våga göra stora förändringar i mitt liv och hitta modet och styrkan att ta steg, som jag idag är väldigt stolt över att jag har gjort. Både yogaklasserna och coachingtillfällena har genomsyrats av Cathys värme, humor och stora klokhet. Hon är en lugn och inkännande person som direkt inger förtroende.  Och hon har en förmåga att få det, som kan upplevas som luddigt, att bli konkret.

Genom att kombinera yoga och coaching har hon också fått mig att förstå vikten av rutiner för att skapa lugn och fokus och att våga lyssna till intuitionen. Samt att kreativitet inte går att stressa fram, utan att den uppstår i ett stilla sinne.Jag kan bara varmt rekommendera Cathy som coach till alla som vill göra förändringar i sitt liv eller som bara vill lära känna sig själv lite bättre.

Catarina Breitfeld, journalist.

Min inre resa. YogaCoachning 15 tillfällen.

Eftersom jag är en, vad folk kallar eldsjäl, gav jag mig ofta in i rätt svåra elevärenden och hann inte riktigt kapp mig själv. Jag är en känslomässigt öppen person och jag kände att det som eleverna bar på bl.a. ångest, fastnade i mitt eget känsloliv och jag fick svårt med att skilja på vad som egentligen var mitt och deras. Alla känslor höll på att sakta äta upp mig.

När jag tog kontakt med Cathy och fick min första tid den 9 februari, måste jag medge att jag var rätt nervös. Jag har under årens lopp gått i mycket handledning, både psykodynamisk och kognitiv, men aldrig i den här formen – yoga!

Jag minns på vägen till söder, att jag tänkte för mig själv, ”jo yoga är ju bra, det har jag ju testat förut, men personlig coachning för mig, kan det verkligen vara nåt”? Jag var faktiskt lite skeptisk.. När jag öppnade dörren till Biokarma och Cathy tog mig i handen, kändes det som att hela jag ”var hemma”. Jag visste redan då att det här var helt rätt form för mig!

Jag träffade sedan Cathy 2 tim/v från den 9 februari fram till den 28 april 2011.

Vad har då hänt med mej Veronica och mitt själsliv? Oj, det har varit den mest häftigaste, roligaste, sorgligaste och tuffaste resan i mitt liv! Jag har vänt ut och in på alla mina känsloceller och funderat hit och dit över vad jag egentligen gjorde av allt innan yogan. Jag har träffat nya människor, sagt nej till andra, avslutat gamla relationer och framförallt: jag har för första gången ingått en relation med MIG! Att vara 41 år gammal och på riktigt ”fejsa” sina demoner, rena dem och samtidigt våga ta den lilla lilla Veronica i handen och leda henne rätt i livet, det är en fantastisk gåva. Jag vågar säga nej för att jag inte vill göra andra till lags längre. Jag vågar säga ja till livet, till kärleken, till det som jag verkligen vill. Jag orkar och vill finnas där för mina elever och deras sår, men jag tar inte in deras sorg i min själ längre!

Varje morgon går jag upp tidigt och gör den yogaövningen som passar mig just då och jag avslutar alltid med en meditation. Vilken, beror också på vad jag vill ha hjälp med. Hur vet jag det då, vad jag behöver? Jo jag har lärt mig att lyssna på min intuition, så jag vet nu vad min kropp och själ säger JA till. Den yogaövningen som gett mig mest styrka är Sat kriya. Den är otroligt kraftfull och stärker mig alltid när jag behöver det.  Den hjälper mig också att skilja på vilka känslor som är mina och vilka som är andras energier.

Min önskan genom livet, har alltid varit att genom sanning hjälpa både mig själv och andra. I dag kan jag, från djupet av mitt själs hjärta säga:

Sat Nam – Jag Är Sann….

Tack Cathy för din energi, din kärlek och din uthållighet, du är en ängel!

Med kärlek

Veronica

Ida Johansson/Civilingenjör – Coaching 10 tillfällen.
”Jag har alltid varit en ”presterare” som kämpat för bekräftelse utifrån snarare än att lita på min egen intuition och erfarenhet.
När jag började med kundaliniyoga fick jag lära mig det jag kallar antiprestation; att släppa taget, lyssna inåt och upptäcka vilken fantastisk styrka och visdom som finns därinne. Genom kundaliniyogan kom jag kontakt med Cathy.
Efter en känslomässigt tung period kände jag att det fick vara nog! Jag ville inte längre vara beroende av andra för att känna mig tillfreds. Jag var redo för en förändring och bestämde mig för att testa coaching hos Cathy.
Under våra 10 tillfällen hjälpte Cathy mig att hitta styrkan att känna självtillit. Hon gav mig praktiska knep för att bryta negativa tankemönster, men också att se ursprunget till mitt beteende.
Det har varit en härlig och rolig tid att träffas varje vecka och det har givit mig mer än jag önskade hoppas på!
Idag presterar jag fortfarande, men med fokus på att ha roligt samtidigt, och att inte låta enskilda känslor eller tankar styra vem jag är.”
Ida Johansson/Civilingenjör